AMÉRIKA Sen omg rejeki free slot casino. Dean Heller prajanji kang lan Harry Reid bakal nggawe online poker bill wacana prioritas ing pincang bebek session of Congress, nanging Steve Wynn disebut kupiya a 'sampah ambegan'; loro Nevada lan Atlantic City weruh game bathi kurangé populasi; New Jersey disetujoni seluler gambling lan ngajokake defiant nanggepi kanggo sing seeking kanggo mblokir sawijining olahraga totoan bid; Bally Tech inked free-muter gambling online menehi hasil karo Mohegan Sun casino group; Churchill Ketinggalan Inc.dados Interaktif presiden; California ditakokake legality saka mesthine free-muter online poker situs lan Zynga eksekutif pangentasan terus karo departure saka Zynga Poker GM Laurence Toney bonus poker tuntunan saka rintangan.
EROPAH LAN WÉTAN TENGAH William Hill kabaripun bakal ngleksanani hak kanggo tuku metu Playtech kang nuduhake William Hill Online lan munggah sawijining kurban kanggo Sportingbet; PokerStars angsal saham ing London bata-lan-mortir casino lan disaranake iku bakal kokain mudhun ing kabeh sing saxon cepet-melu poker produk saiki iku ndarbeni Rush Poker paten; Ngiringake Lengkap Poker nampa Isle of Man lisènsi lan dikirim 'Dear John' email kanggo sawijining mantan pemain US; Gabung Game Jaringan ilang saperangan poker tampilan; Pantun Daya tindak ing hiring binge; italia poker pasar terus kanggo perjuangan; London casino sijine rem ing Phil Ivey £7.3 m punto banco payday; pejabat Israel di cekel bangsa 'paling gedhe ilegal online gambling jaringan'; ing eGaming Review Operator Anugrah katon kanggo duwe ilangi pirang pirang isi kabeh bawana; Rebecca Liggero njupuk ing pemandangan lan swara ing Barcelona Affiliate Konferensi lan Jason Kirk ngrayakake Phil Hellmuth kang epic kamenangan ing World Series of Poker Eropah bonus premier depot winamax poker. ASIA Donaco Singapura ditarik mati takeover mbalikke saka Australia media interaktif/gambling rasukan tiyang istri Rong Cara Ltd.; Rusia wetan adoh casino zona weruh pelamar kurang saka samesthine; mung ing wektu kanggo Halloween, Australia anti-gambling MP Nick Xenophon tak spooked dening cakar; polisi ing Jawa Kulon ngaku wis di cekel US ilegal online gambling group; asil saka pengunjung sak Macau kang Golden Minggu diprodhuksi game tabel revenue saka $1.1 b lan Thailand kang dawa path kanggo 'online' lotteries tak sing sethitik luwih cendhek bonus premier depot pmu poker. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre bonus premier depot unibet poker.