BOSTON — Massachusetts casino aturan sing mlaku munggah priksaan saka Wynn Resorts ing tangi saka seksual salah panyokro bowo sing mimpin kanggo departure saka perusahaan mantan ketua, Steve Wynn mohegan sun casino seneng jam. Boston Herald laporan Massachusetts Game Komisi wis takon konsultan kanggo nliti apa skandal wis dampak financial stabilitas saka Wynn Resorts carane kanggo ngatur receh slot.

Perusahaan bangunan $2,4 milyar resort casino ing Everett, mung njaba saka Boston carane kanggo konfirmasi slot ing pup. Komisi wiwit review Wynn kang mathuk kanggo project sawise panyokro bowo nglibatno Steve Wynn surfaced ing januari carane kanggo ngatur universal receh slot. Konsultan, HLT Advisory, sadurunge wis kerjo karo negara aturan harrah kang southern california casino & resor lebak tengah ca. Canadian tenan kasedhiya financial lan analisis ekonomi sing nyumbang kanggo Wynn kang pilihan kanggo mung resort casino lisènsi ing wétan Massachusetts harrah kang southern california resort casino. Kontrak anyar iki pisanan rego ing $30,000. harrah kang southern california poker kamar.