Australia Aturan agen pamuter bakal terus kanggo bakal diijini kanggo nang ing cocog nganti ing paling juli. Australia Liga bal-Balan (AFL) aturan sing samesthine kanggo aplikasi kanggo pamuter managers saka nalika padha ketemu sing taunan loro-dina konferensi ing juli carane kanggo dadi apik ing gambling. Liwat taun kepungkur, AFL dipindhah kanggo duwe agen sijine dhateng sawijining integritas database – salah siji sing alat telephone cathetan saka AFL pemain, pejabat lan kulawargané carane kanggo dadi apik ing online poker. Masalah nerangake karo kasunyatan AFL Pemain Association kepengin kanggo netepake punishments kanggo sembarang agen ketemu guilty ora grand hyatt baha mar duwe casino. Iki ora soko Agen Akreditasi ketua Dewan, Ian Prendergast, iku ing kabeh kuwatir bab sanadyan ora grand casino mille lacs ngawula alkohol. "We pracaya AFLPA punika cocok awak kanggo aturan agen," gusti marang WA Dina iki ora grand casino mille lacs ngidini asu. "AFL wanted kanggo melu aturan nanging kita bakal mung bisa kita cara liwat masalah lan aku duwe pengarep-arep kita bakal duwe asil dening juli." Prendergast durung ngomong sing nalika panjenenganipun seneng kanggo AFL kanggo sajian metu punishments "minangka iku area ngendi padha duwe kabeh informasi sing dibutuhake," uni kepengin "ngomong final ing sembarang paukuman." AFL eksekutif Andrew Demetriou ditambahake: "Kita wis ngandika kanggo pemain' association lan iku mung ndadekake pangertèn ing syarat-syarat masalah kayata gambling lan ngormati lan tanggung jawab." AFL dhewe wis sanget pembuangan kanggo laporan wae pemain saka pejabat totoan ing game liga.

Integritas pejabat Brett Clothier iki pisanan kanggo ngawang ing idea saka panggolekan agen ing database lan target sabanjuré bakal dadi accredited media lan AFLPA eksekutif lan staf. Sing mangerténi kang group kang bakal nargetake sawise sing.

Padha ora bisa ban penonton...bisa padha?!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ora grand oasis cancun duwe casino.