Gala Karang wis nyewo CEO anyar kanggo ngganti metu ndhuwur asu Neil Goulden ora grand casino mille lacs ngawula alkohol. Carl Leaver, biyèné direktur ing UK toko Marks & Spencer, bakal nganggep CEO lapisan. Perusahaan uga nggawa anyar non-ketua eksekutif, Rob Templeman, saiki kepala exec ing Debenhams ora grand casino mille lacs ngidini asu. Sing loro tombol janjian saka loro beda non-game toko rentengan. Misale jek sawise tenang taun sing Gala kang wis liwat, padha lagi looking for soko staid lan stabil ora grand oasis cancun duwe casino. Sawise utang sawijining spiraled metu saka kontrol, Gala Karang angsal ing januari dening uploaded saka perusahaan usaha pribadi, kalebu Cerberus, Apollo, Taman Alun lan York Manajemen Ibukutha tropicana casino online kode promo. Tenan ngalami kaku di toto maneh sing dijaluk metu saka CEO Dominic Harrison ing juli, mrintahake ketua Goulden kanggo njupuk CEO reins nganti permanen panggantos bisa ketemu tropicana casino online layanan customer nomer telpon. Karo sing tugas wis tuntas, Goulden bakal ninggalake perusahaan ing januari sawise 10-taun main, sanajan kang bakal disimpen minangka konsultan kanggo luwih saka telung taun tropicana casino online nomer telpon. Gala punika utama katelu UK bookmaker ing suwene rong taun kanggo ngulungake metu anyar tombol kanggo eksekutif japanese restaurants, ing ngisor iki mimpin saka Ladbrokes lan William Hill chip ing island resort casino harris mi.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.