Iku kudu pindhah tanpa paribasan sing imam ora dileksanakake kanggo melu ing gambling aktivitas, utamané karo parishioner monies, nanging kanggo nguwataké sing pemanggih, Shaleta diterangno sing "iku marang aturan" Katulik priesthood..
Joseph Kadohan Gréja Katulik marang Uskup Emanuel Shaleta ing februari sing wus gambled adoh kabeh dhuwit, kang wis diklumpukake liwat parishioner sumbangan. Nalika Ing usaha kanggo ngalahake kang gambling kecanduan, pangaturan tengen negara bisa uga pengin njupuk dipikir nyedhaki ing bank akun, minangka St. "Kang disebut kula chip ing island casino hiburan. Joseph kedadean bisa miniscule kudu tambahan imam nyoba tangan sing ing casino karo dhuwit sing ora duweke dhewe. "Padha ora menehi dhuwit iki minangka sumbangan kanggo pasamuan," Shaleta ngandika. Ing Kadohan pengungsi sponsor program mbutuhake donor kanggo ndhukung wong neneko kanggo minimal siji taun sawise padha teka ing Kanada patin roulette artistique kompetisi. Ing CCBC charity dana bakal kabaripun bakal mbagekke kanggo wong Siria pengungsi, goleki safety ing Timur Tengah lan bagéan Eropah patin roulette artistique femme. Preduli, iku durung liyane ireng mripat ing Gréja Katulik, minangka agama isih dealing karo ngengkel claims saka seksual penyalahgunaan ing sawijining organisasi patin roulette artistique klub.
"Kita pitados Rama Saka wis serius masalah gambling lan sing dana iki uga wis digunakake kanggo maksud sing," Shaleta marang Toronto Star. Ing Kadohan Pasamuan iki markasé ing Baghdad, Irak, lan tanggal bali menyang abad 1st, sanadyan Saka kang paroki ing London, Ontario didegaké kurang saka limang taun kepungkur karo Paus Benediktus XVI berkah promotion geant casino villeneuve loubet.