Game Online perusahaan Cherry wis announced iku bakal ngleksanani pilihan kanggo tuku nganti 100% saham ing perusahaan affiliate Game Lounge Winates. Ing pilihan, rega tuku kanggo tambahan 44% saka enggo bareng iki adhedhasar ing macem-macem saka 4,5 kaping 2017 mediawiki saka affiliate operasi, lan kaping enem ing 2017 mediawiki putih label operasi promotion ordinateur portable geant casino.

Disualekno wis samesthine kanggo bakal dibiayai liwat kombinasi saka awis lan jeksa agung bisa ngetokake anyar saka enggo bareng ing Cherry AB karo bagean awis dibutuhake kanggo mbayar dening April 2018 antiguo casino kursaal san sebastian. Cherry ngarepake disualekno bakal dienggoni dening Cherry AB ing Rapat Umum Annual ing Mei 2018 antiguo casino de puerto rico san juan.

Iki pamindhahan nderek Cherry AB kang tambahan wholly-diduweni, Cherry Malta Ltd, éntuk 51% saka enggo bareng ing Game Lounge Ltd ing januari 2015. Ing ngisor iki disualekno, Cherry bakal terus total 95% saka enggo bareng ing Game Lounge Ltd antiguo casino de puerto rico wedding rega. Isih enggo bareng bakal dianakaké dening Game Lounge kang ngedekke, sing uga bakal tetep ing minangka CEO perusahaan lan Sirah saka Dodolan mungguh antiguo casino de puerto rico wedding. Ngumumake ing kaputusan kanggo tuku, Anders Holmgren, CEO saka Cherry, ngandika: "Game Lounge ngemu posisi sing kuwat ing pasar akeh.

Ing waktu katelu 2017, Game Lounge terus kanggo tuwuh, lan revenue gunggungipun MSEK 45, lan nambah 180 persen dibandhingake karo waktu katelu 2016 apa wae kasino ing florida wis craps. EBITDA wates gunggungipun 75%."Game Lounge bisnis model estu keukur, perusahaan wis kapabilitas unik ing search engine optimization (SEO) lan dikenali standar ing hubungan ing industri game, lan kita ndeleng gedhe potensial kanggo nggedhekake orane katrangan saka bisnis uga kalebu perangan liyane, kayata silihan affiliate situs web Lainat.fi, angsal dening Game Lounge ing November." apa kabeh ram slot perlu kanggo bakal kapenuhan.