isitor nenekan kanggo Macau jumlah 3.40 yuta ing agustus, munggah dening 18,7 persen taun ing taun, data saka kutha kang Statistik lan Sensus Layanan nuduhake on Monday antiguo casino lawas san juan.

Ing tingkat expansion ing agustus pengunjung tally iki ageng tinimbang sing ing juli, nalika kutha weruh 4.0 persen taun-taun tambah.lso ing agustus, sing paling saka Macau kang pakan pasar weruh taun-taun mundhak ing nomer pengunjung apa kabeh slot mesin mbayar metu. Seng padha Filipina, Indonesia, Jepang, Korea Selatan, Brazil lan Swiss.acau kang pengunjung nenekan ing wolung sasi kanggo 31 agustus tambah dening 8.9 persen saka sadurunge taun wektu kanggo 23.25 yuta. Cina dharatan nyumbang kanggo 70,5 persen saka nomer kanthi jumlah ongko saka pengunjung ing wolung sasi kapisan taun iki – utawa 16.40 yuta pengunjung, munggah dening 14.2 persen taun-taun.fficial data nuduhake yen Macau kang saben wulan casino GGR wungu dening 17.1 persen taun-taun ing agustus, kanggo saklawasé MOP26.56 milyar (US$3.29 milyar) apa kabeh slot mesin wis padha rintangan. Tokoh iki uga saben wulan paling tally supaya adoh ing taun iki apa kabeh ram slot kudu padha.

Nomer sewengi lan padha-dina pengunjung kanggo Macau ing agustus wungu dening 16,3 persen lan 21,6 persen taun-taun mungguh, kanggo saklawasé 1.80 yuta lan 1,60 yuta apa wae arizona kasino duwe craps. Dawa rata-rata tetep pengunjung ing sasi iki 1.2 dina, mudhun dening 0,1 dina dibandhingake karo sasi pungkasan taun sing padha..