WGES 2019 ora kantun Donya Game Eksekutif Summit 2019, njupuk panggonan ing W Hotel ing Barcelona ing juli 2-4. Ing acara telung dina, saiki ing sawijining 13 taun, tetep minangka salah siji saka paling senior lan dhuwur-tingkat acara kanggo online, tanah basis lan lotre game komunitas. Taun iki, liwat 800 C-tingkat eksekutif sing samesthine kanggo rawuh WGES 2019 kanggo telung dina saka learning, debat lan jaringan.

Agenda wis dikembangaké dening pakar "operator-mung" advisory board digawe munggah saka C-tingkat wakil saka Caesars, Pak Ijo, Jackpotjoy lan Kindred Group, antara liya. Aside saka diskusi ing teknologi lan strategi kanggo ngedongkrak inovasi ing industri, WGES uga bakal fokus ing topik kalebu angger-angger, lotre, U apa kabeh ram slot perlu kanggo bakal kapenuhan. olahraga totoan, integrasi resorts, lan CSR. Apa: Donya Game Eksekutif Summit 2019 Nalika: juli 2-4, 2019 Ngendi: W Hotel, Barcelona Ndhaftar: Online iGB Manggon! 2019 Kedados ing juli 16-18, iGB Manggon! 2019 wis kabeh-encompassing acara sing ndadekke delegasi bebarengan karo iGaming industri kang paling pikiran ing Amsterdam kanggo rong dina telas kesempatan kanggo ketemu lan mbangun jaringan tengen industri apa wae casino app mbayar dhuwit nyata. Nyana acara jaringan lan konferensi mau sing bakal bantuan pamiarso mbangun sesambetan lan kawruh sing bisnis perlu forma de ganar en poker. Kanggo njaga iku seger, iGB Manggon! 2019 bakal muter metu nomer saka owah-owahan taun iki, paling notabene kaputusan kanggo nggawe "HQ" sesi area free kanggo kabeh pamiarso. Acara uga bakal fitur ndhuwur pamicara kanggo loro HQ lan iGB Affiliate Amsterdam, njupuk sing iGB Manggon! 2019 saestu isine spektrum lengkap iGaming uga nyedhiyani platform sampurna kanggo nyambungake forma de jugar al poker. Apa: iGB Manggon! 2019 Nalika: juli 16-18 Ngendi: RAI, Amsterdam Ndhaftar: Free Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.