Grup uga ngetik menyang cathetan tuku perjanjian sing bakal nyedhiyani sampeyan karo tambahan likuiditas saka €100m, karo €30m kang ditampa ing April forma de ganar en poker. Kanggo waktu pisanan saka 2021, revenue operasi iki mudhun dening 54.3% kanggo €127.2 m ($155m) amarga Covid-19 related nutup lan operasional watesan forma de jugar al poker. Senadyan implementasine saka wujud nyimpen biaya lan efficiency ngukur, diatur EBITDA wates dropped kanggo 2.7%, 14.4% luwih murah tinimbang Q1 2020 forma de jugar el poker. Minangka ing tanggal 31 desember, 2020, Codere wis €110.3 m ing awis lan sami; sawise telung sasi saka 2021 iki dropped kanggo €58.4 m wangun tembung kanthi aksara poker.
Ing April, Codere announced iku wis mlebu menyang kunci-up persetujuan karo sawijining paling gedhé noteholders, kanggo ndhukung nyiutaken transaksi kanggo group nalika bakal gedhe blue heron casino mbukak. Codere nambah sing kabeh pasar kajaba Italia nyumbang kanggo positif EBITDA nalika bakal gun lake casino mbukak munggah.