Yomiuri Buta pitchers kejiret gambling ing baseball wis begalan moho saka olahraga padha tresna. Nippon Profesional Baseball Komisaris Katsuhiko Kumazaki announced sak konferensi penet ana kaputusan kanggo ban Yomiuri Buta pitchers Satoshi Fukuda, Shoki Kasahara lan Ryuya Matsumoto moho sawise padha ketemu wis nang ing baseball game leicester square casino sports bar.
Kabeh telung pemain ngakoni sak diselidiki kanggo totoan ing game nanging padha ora melu ing sembarang game-mbenakake utawa totoan ing tim dhewe. Yomiuri Buta Presiden Hiroshi Kubo uga mungkasi kontrak telung pemain kanggo nglanggar NPB charter nglarang pemain saka gambling ing olahraga. Tim uga bakal patut ¥10 yuta nggoleki lego masters time slot australia.

"Aku nyebut njaluk ngapura tulus," Kubo ngandika, nambah sing tim bakal nindakake sawijining sakabehe "kanggo nyegah ambalan saka kedadean padha." Buta senior manager Atsushi Harasawa uga wis jumangkah mudhun, njupuk tanggung jawab kanggo skandal leisure lady casino cruise ship. Ing NPB aturan, pemain profesional ing Jepang bisa begalan moho utawa permanen yen pamuter wis buktiaken kanggo duwe diselehake bets ing baseball game utawa melu ing sembarang gambling ilegal ana 10 consecutive parkir slot kasedhiya.

Indefinite bans bisa ngusulke dening komisaris sawise limang taun yen pamuter njogo tumindak apik ana ora ana ireng ing union jack budaya politik saka lomba lan bangsa. Ban lan mandap saka telung pemain liyane kayata wiwit Ireng Mist skandal ing taun 1969, ing kang sawetara saka pemain saka sawetara tim kalebu Nishitetsu Singa padha begalan permanen kanggo colluding karo Jepang kang diatur angkara kanggo ndandani kasil cocog, sanajan mantan Singa Masayuki Ikenaga iki pungkasanipun diganti ing taun 2005 teori saka poker david sklansky. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ana ora ana ireng ing union jack manic werna preachers.