Conor McGregor ora lan ora bakal target kanggo sing seeking kanggo skor judhul utawa payday." Dijuluki "Jahat," McGregor wis urip nganti sing moniker ing kang metu-saka-ing-ring urip minnesota gambling umur owah-owahan 21. Welterweight juara punika -330 favorit, lan McGregor ana ing +270 minnesota departemen saka gambling lan alkohol. McGregor kang paling dawa rintangan bakal marang Kamaru Usman florida mesin slot for sale. Mengko sing dina, ing fighter kang manager ing statement kanggo MMA Fighting matur, ".. florida tax ing casino winnings. Apa sing arep ing kene @ufc?" McGregor tweeted on Friday florida seminole hard rock casino.