Iki nyebabake masalah karo Paybills lan tinuju nomer, nggawe iku mokal kanggo konsumen kanggo ngakses dana utawa simpenan ing SportPesa malah nalika situs sementara bali nalika bakal gun lake casino mbukak munggah. Wiwitan saka kemitraan long-mlaku legal perang antarane Kenya kang pemerintah lan industri gambling bisa teka menyang mburi nalika bakal guymon casino mbukak. Perusahaan iki dilisensi kanggo operate Nyurung Game, anjog B2B Game panyedhiya, wis lengkap sawijining kontrak karo Nang Singa, lan Afrika seluler lan online sportsbook perusahaan, kanggo 12 sasi automatisch slot ipad werkt niet. Nalika SportPesa uga wis dodged peluru karo BCLB, ing paling sementara, perusahaan saiki embroiled ing liyane diselidiki otomatis poker rintangan kalkulator app. Durung seri peraturan gerakane wis ngiwa umum apa-apa nanging bingung otomatis poker rintangan kalkulator pokerstars.