Konstitusi casino ing 36th werna ing miami. Yen dawane ora nggambarake apa Ingratta lan wadon loro liyane sing ngomong, ayo kang ngarep-arep kaadilan wis dianugerahi kanggo wong-wong mau casino ing 202 lan kyrene. tapel wates cedhak Windsor, Ontario, pungkasan taun dr chapatin juego de poker. "Iku invasi lan ngagetake lan ing alam saka seksual groping ing cilik saka kabeh telung wanita." Ing tuntutan hukum padha diajukake ing U dr casino st louis mo. Iki sah, khayal, unduly anceman lan fisik invasi search nerak penggugat kang papat amandemen hak marang khayal panelusuran lan serangan." "Minangka asil sing langsung saka nglanggar iki saka papat dheweke amandemen hak, penggugat wis nandhang prihatin mental lan kahanan kang ora ngepenakke emosi dr aung maria clinic casino.