TBH total revenue kenek AUD6.9 yuta ($5.5 yuta) ing oktober desember 2017 periode, 401 tambah persen saka AUD1.377 yuta ($1.1 yuta) ing wektu sing padha taun sadurungé. Miturut persetujuan, TBH kudu jeksa agung bisa ngetokake kanggo Dinamis IKU Klompok Pty iku hollywood casino joliet mbukak. DynamicOdds wis tombol data supplier kanggo Australia Principal Racing Panguwasa (PRAs) wiwit taun 2016 iku hollywood casino lawrenceburg mbukak dina iki. "Wiwit wiwitan pambentukané, DynamicOdds wis ditetepake dhewe minangka bagéan integral saka Australia wagering malang ing loro toko lan komersial tingkat," Begg ngandika ing statement iku hollywood casino ing west virginia mbukak. Australia-kadhaptar wagering perusahaan TopBetta Holdings Ltd iku hollywood casino lawrenceburg mbukak.

K liyane$7.5 yuta ($5.67 yuta) utawa jeksa agung bisa ngetokake enggo bareng karo nilai padha. Ltd.minangka bagéan saka sawijining bid kanggo nggedhekake bisnis sawijining global mgm grand casino detroit michigan. Ing completion, TBH kudu mbayar AUD1.5 yuta (US$1.13 yuta) kanggo DynamicOdds shareholders ing wawasan kanggo disualekno saka platform enggo bareng lan AUD1 yuta ($755,600.9) kanggo C mgm grand casino detroit mi. (TBH) tuku feed data lan bookmaker comparison situs web DynamicOdds Pty mgm grand casino detroit alamat. Australia bookmaker lantaran revenue mlumpat menyang wutah saka Alderney tambahan basis Global Bag (Bag), lan positif seprapat wektu kanggo sawijining Australia basis platform eceran.