6 juni 2016 – Las Vegas, NV (Release Penet): casino Online operator Gamesys Winates lan olahraga totoan software lan layanan spesialis Meter Game dina iki announced persetujuan kanggo unveil a generasi sabanjure sportsbook aturan powered by Meter negara-saka-ing-gambar SuperLive® teknologi platform prix pet geant casino saint martin d'heres. Menehi hasil nggantosi landmark pembangunan kanggo loro perusahaan prix pet geant casino seynod. Gamesys bakal lumebu ing sportsbook bisnis kanggo pisanan, nalika Meter Game netepake dhewe ing antarane pasar supplier anjog saka sportsbook solusi ngluwihi wates casino le wacana d agen.

Meter kang SuperLive® platform wis garnered industri manungsa waé kanggo sawijining mobile-optimization lan rapi jawab saka kapal penggedhe perusahaan SuperLive pasar, nerjemahake isoh ing-game, gratification cepet totoan kesempatan (kayata apa goal bakal ngetung ing sabanjure sewidak detik) nalika customer akun-akun sing aken ing wektu nyata. Platform saiki wis wis outfitted karo best-of-jenis tradisional wis game lan ing-game sportsbook isi uga, makili page saestu mobile, generasi sabanjure lengkap sportsbook teknologi ngluwihi wates casino la croix rouge 13013. "Iki macem langkah kanggo Gamesys," ngandika Lee Fenton, Gamesys' CEO ngluwihi wates casino luxeuil bains katalog.
"We weruh potensial sanget ing Meter teknologi, lan pracaya kita perusahaan' wahyu sing didadekake siji kanggo industri iki kang mangsa." "Gamesys' rekaman trek ing industri game ngandika kanggo dhewe," ditambahaké Meter Presiden & CEO, Peter Bertilsson ngluwihi wates casino le pradet drive. "Padha piyambak mbangun gedhe teknologi supaya kita sing diajeni sing padha dikenali daya saka platform kita kanggo wong-wong mau ngetik pasar Olahraga." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa kang paling apik site gambling.