Kacathet sawetara musik performing tumindak ing enggal kang Eve: Karo star-studded antrian kanggo Taun Anyar, nyana kanggo mbayar premium tarif hotel kanggo liburan.

MGM Grand, Aria, Planet Hollywood, Caesars Palace, Langkawi, Venesia, lan Stratosphere kabeh bakal digunakake dening Grucci dr casino bedah lisan centereach. Nggoleki akomodasi ing luwih murah nightly tarif kalebu Selatan Tumuju Hotel Casino ing $435, Westgate $541, lan Westin $614. AAA rangking Las Vegas No dr casino st vincent evansville. Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Authority (LVCVA) ngandika kutha bakal dikempalken karo metu-saka-towners saiki liwat Taun Anyar liburan dr casino manggung pelabuhan wa. Caesars' Dhuwur Roller, paling inggil ing donya pengamatan setir, bakal kurban tamu sawetara saka views paling apik, minangka bakal 108th lantai saka Stratosphere – nanging sampeyan bakal kudu linuwih karcis kanggo loro panggon acara. Loro-wengi tetep kanggo 30 desember-januari 1 (klebu pajak, resor ragad) Mesti wae, sampeyan ora perlu kanggo tetep ing Strip kanggo ndeleng Las Vegas mercon sadurunge lake casino rv park.

Ing pyrotechnics perusahaan ngemu Guinness World Record kanggo "paling Gedhé Tampilan Mercon," lan wis sijine mercon ing pungkasan pitu presiden US inaugurations cetak menang poker tangan supaya. Ing LVCVA announced minggu iki sing sawijining Eve taunan enggal kang tampilan mercon bakal maneh dadi diprodhuksi dening Grucci.