Isle of Man-based online gambling perusahaan, GVC Holdings, kabaripun wis dikonfirmasi iku wis melu ing wuwus gegayutan setunggal karo global hospitality lan perusahaan hiburan, MGM Resorts Internasional (MGM:New York).

Miturut Sky News ... pemilik saka British basis totoan lan gambling perusahaan, Ladbrokes Karang Klompok plc, bakal minggu iki utawa sanalika Monday, mbukak long-term joint venture karo Las Vegas basis perusahaan worth $200 yuta carane kanggo nggawe dhuwit cepet online gambling. Warta agensi lapuran sing GVC Holdings makarya akhir minggu iki marang finalizing rincian dasi-up karo operator saka panggonan resorts ing Las Vegas, Mississippi, Maryland, New Jersey, Detroit lan $960 yuta resort casino ing Springfield, Massachusetts, amarga kanggo mbukak ing agustus 24, 2018 carane kanggo nggawe dhuwit cepet ing casino. Ing statement, GVC Holdings ngandika.. carane kanggo nggawe dhuwit saka gambling bal-balan. "Grup bisa konfirmasi sing rembugan sing ing tataran majeng babagan kuwi joint venture lan bakal nganyarake pasar nalika cocok." Perusahaan kang rampung sawijining $1,5 milyar disualekno saka Gibraltar basis saingan Bwin. Partai Hiburan Digital ing agustus 2017, wis kabaripun wis mulling kesempatan ing Amerika ngisor iki Supreme Pengadilan kang Bisa ngatur overturning federal ban ing olahraga totoan. Menehi hasil, kang saliyane kanggo online olahraga totoan wekasanipun bakal nyakup liyane interaktif game layanan ing saindhenging US, wis samesthine kanggo bakal witjaksono kemitraan, karo loro perusahaan kabaripun nggawe dhisikan $100 yuta prasetya.
Alliance bisa, nanging, mimpin kanggo setunggal lengkap, miturut kabar stopkontak paling big fish casino slot. Gadhah ditemtokake tuku ora bakal menehi munggah kanggo uneg-uneg kompetisi, ing Maret taun iki ing Inggris, Kompetisi lan Pasar Panguwasa disetujoni GVC Holdings' $5.6 milyar tuku olahraga totoan buta Ladbrokes Karang Group..