Mbukak. Matsuyama pisanan ing 2017 PGA Dhuwit Dhaftar karo meh $8 yuta ing pangentukan ngisor iki kamenangan ing WGC-Bridgestone Invitational. Mbukak ing Erin Bukit, pagawean papat stroke ahead saka Matsuyama lan Brian Harman negara bosok 2 paling gedhe slot.
Saka klompok sing, Fowler lan Rahm sing isih looking kanggo menang sing kawitan utama nalika Koepka menang 2017 U negara bosok 2 njupuk outpost slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre wanneer gaat jack casino weer mbukak. Spieth bakal duwe kesempatan kanggo ngrampungake goal sing mengko iki minggu minangka +800 kapindho pilihan ing turnamen totoan garis miturut oddsmakers wanneer holland casino weer mbukak. McIlroy diselehake kalima ing WGC-Bridgestone Invitational nanging wis durung kanggo pick munggah kamenangan ing PGA Tour ing 2017.

Mbukak antarane enem Ndhuwur 10 rampung sakabèhé wanneer gaat jacks casino mbukak.