Nick Barr, Ngatur Direktur, Malta, komentar: "Éntuk lisensi kanggo operate ing pasar UK iku langkah gedhe ing kita diatur strategi kanggo 2019 vrai situs de casino en ligne. Teka saka kuwat latar mburi sosial, Abang Golèk isi Game wis buktiaken ing sosial casino papan, karo kabeh sukses saka sosial applied kanggo kita dhuwit nyata game vrai program de casino en ligne.

Kanggo njaluk info tambahan hubungi: Nick Barr, Managing Director saka Abang Golèk Game Malta, [email protected] Bab Abang Golèk Game Abang Golèk Game, lan casino online panyedhiya, nawakake sudhut lan mawarni-warni portofolio saka ndhuwur performing game tengen macem-macem pasar kalebu Belgium, Italia, Spanyol, Portugal, Romania, Malta lan UK vr casino oculus quest 2. Wis apa karo nomer saka ndhuwur operator casino ing macem-macem pasar kayata Spanyol, Italia, Portugal, Romania, ing UKGC lisensi bakal ngidini Abang Golèk Game kang klien gampang banget akses menyang ndhuwur performing game kanggo pasar UK gambling ilegal ing filipina. Gadhah kumpulan page saka game wis dites lan certified kanggo UKGC standar technical, lan gadhah kumpulan kapindho saka game ing proses kang certified, spanyol perusahaan punika manteb ing ati sing kasile saka pasar sadurunge entri bakal terus karo sawijining newest kajaba gambling ilegal ing toledo ohio.