klompok legislatif Japanese rencana kanggo resubmit casino nerjemahake isoh bill ing pungkasan sasi iki ing pungkasan gaweyan kanggo njaluk aturan liwati taun iki, Reuters laporan.iberal Partai Demokratik politisi Takeshi Iwaya, anggota saka klompok pro-casino legislatif, ngandika padha mutusaké kanggo ngirim bill dening ing jejere ana, ing dina pungkasan saka fiskal taun wanneer mag casino weer mbukak. #8220;Kita wis mutusaké kanggo ngirim sadurunge pungkasan taun fiskal," Pak Iwaya marang reporters, miturut Reuters wanneer ibrani je black jack.
Gadhah bill ing meja dening 31 Maret bakal ngidini munisipalitas considering hosting kasino kanggo terus pendanaan riset ing jeksa agung bisa ngetokake ing taun teka, kang ditambahake.ast taun Perdhana Mentri Jepang Shinzo Abe dituduhake pemerintah support kanggo wacana casino bill minangka unsur ing negara kang ekonomi recovery wanneer punika het pamisah pot bij poker. Ing Mei Pak Abe digawe akeh banget publicized kunjungan menyang Singapura loro casino resort casino belle ile en mer.

"Aku mikir integrasi resorts bakal dadi bagean tombol saka Jepang kang ekonomi wutah strategi," panjenenganipun dipetik dening media Japanese minangka matur sak trip.ut akeh legislatif, kalebu sawetara ing koalisi ngatur, nglawan casino privasi di kupeng ngedeni bisa nambah lazim saka gambling kecanduan lan ills sosial casino bellevue aix en provence. GRAsia kacarita fortnight kepungkur sing khusus tugas pasukan saka umum abdi diset kanggo drive kemajuan Jepang casino privasi bisa uga kudu bubar casino belle ile le palais. "Sing bisa kelakon, kudu congressional diskusi IR [Integrasi Resorts] Bill ora bakal rampung ing sesi biasa saka Diet," Japanese sumber langsung karo kawruh saka kahanan marang kita. casino bellavista la paz bcs.