Sawise minggu pungkasan mboten saguh kanggo njaluk Amérika operator casino Wynn Resorts Winates kanggo mbukak nominasi jendhela kanggo papan anyar anggota, Elaine Wynn (digambarke) saiki kabaripun urging fellow shareholders kanggo bantuan dheweke oust long-wektu perusahaan direktur John Hagenbuch dr henrik slot reno nv. Miturut ana laporan saka Bloomberg news service, 75-taun-lawas Wynn wis nyoba kanggo remake gambar saka casino tenan dheweke mbantu kanggo netepake karo dheweke mantan bojo, Steve Wynn, ing tangi saka kang awal-februari mundur minangka Pejabat Eksekutif sawijining di kupeng macem-macem panyokro bowo saka salah seksual cetak mingguan planner karo wektu slot.

Ing layang kanggo kang nyekel saham, dheweke kabaripun diterangno sing Hagenbuch warisan direktur sing bakal women efforts kanggo nggawe 'anyar Wynn' sadurunge key proxy bahan kanggo mblokir 65-taun-lawas kang re-pemilu minangka direktur ing tenan kang sabanjuré rapat umum annual ing 16 Mei. "We need a jaman anyar ing Wynn Resorts [Winates]," kabaripun maca layang saka Wynn, sing pemegang saham paling gedhé ing Las Vegas basis tenan karo 9.25% saham cetak minggu tanggalan karo wektu slot. "Senajan papan bubar unilaterally dados telung anyar direktur lan dituduhake sawijining niat kanggo nambah luwih dirèktur anyar ing sasi teka, aku ora pracaya langkah iki pindhah adoh cukup menyang ganti 'bisnis minangka biasanipun' ing [Wynn Resorts Winates] boardroom." Bloomberg kacarita sing ing layang saka New York-lair Wynn menapa malih diterangake Hagenbuch minangka 'dawa-wektu kanca cedhak saka Pak Wynn' sadurunge ngumumake yen dheweke ora pracaya sing perusahaan kudu ngedol ing construction Wynn Boston Pelabuhan properti ing Massachusetts nganti saiki papan pemanis cetak minggu tanggalan karo wektu slot. "Sawetara long-ngadeg warisan direktur isih nyekeli pengaruh pinunjul ing perusahaan," kabaripun maca layang saka Wynn, sing purportedly damel $25 yuta sadurungé sasi iki sawise penyelesaian long-mlaku tuntutan hukum marang dheweke ex-bojomu ngimpi saka menang amba ing casino. "Iki utamané bener Pak Hagenbuch, sing serves ing panitia khusus tanggung jawab kanggo overseeing diselidiki menyang panyokro bowo saka Pak Wynn kang jawatan seksual lan ing komite rugi." ngimpi saka rusak dhuwit ing gambling.