Iki januari, Isine malah pimping Logans' 100% awis nawarake bonus, kang, pambrontakan, ana sing padha menehi hasil betED ana ing minggu sadurunge iku mati. Iku misale jek betED kang nduweni wis kanggo sawetara wektu wis dramatically underreporting sing payroll kanggo Costa Rican mentri pegawe (angkara ing Costa Rica), lan duwe pitunjuk sing pokrol kanggo nggunakake iki artificially kurang tokoh minangka titik wiwitan kanggo rembugan wektu slot terjemahan ing spanyol. aku CUT NALIKA AKU NUSUK ING MBURI Sauntara kuwi, FreedomAtStake wis nemu cara anyar kanggo nangkis soyo tambah kritik saka Isine' umum impotence: dolanan korban kertu wektu slot terjemahan ing basa inggris. Wong-wong pracaya padha duwe dhuwit, nanging ing klasik Isine gaya, padha mung ora arep kanggo mbayar. Iki 'rembugan' gunggungipun 'njupuk utawa ninggalake iku' kurban saka 50% saka iki luwih murah tokoh, kang equates kanggo watara 20% saka apa karyawan kudu rightfully nampa, lan malah banjur iku uga dadi minggu utawa sasi sadurunge padha ndeleng repes grand hyatt baha mar resort & casino. Lavers lan MacDonald duwe loro nolak kita usaha kanggo njaluk wong-wong mau ing ngrekam ing pitakonan iki.) PEDULI... Iya kita mung ngomong: 'sing siji utawa luwih?' LOGANS NGANGGO KANGGO TUMUJU Logans.com, kang makaryakke minangka label putih ing Sportsbook.com, bubar dikirim metu bewara kanggo pemain sawijining ngumumake sing ana nutup grand martingale sistem roulette.
(Ramírez temtu mangerténi persis sing mbayar para punggawa, nanging supaya adoh wis dicethakaké sethitik kanggo karyawan.) A sumber sing karo kawruh saka carane patemon binuka marang CalvinAyre.com sing "ora Paul utawa Darren utawa assistant kang nuduhake munggah." Covers.com's Paul Lavers lan Joe Macdonald'Paul' ing kayata iki, nuduhake Paul Lavers olahraga statistik situs Covers.com fame, kang karyawan dianggep dadi salah siji nelpon nembak ing betED.