Iku samesthine sing 20 yuta Amerika rencana kanggo nang ing Tokyo Olympic Games taun iki, miturut American Game Association kang utami survey ing Olympic totoan pangarepan casino bakul proyek ing biloxi ms.

Boten kados ing hukum saka 2018, nalika legal olahraga totoan iki mung kasedhiya ing Nevada, olahraga totoan saiki bisa lawfully miwiti ing Washington DC lan 21 negara liyane, menehi luwih saka 100 yuta Amerika akses kanggo legal pasar. abang rock casino spa klompok.