Circa Las Vegas wis akeh macet diantrekake munggah ing sawijining wedang acara nalika resor mbukak ing rong fase, ing oktober lan desember abang rock casino ngrokok kamar. Overhang Bar: loteng-gaya olahraga bar madhep paling Gedhé ing Donya Sportsbook nawakake perdhana views saka buku kang 78-yuta-piksel layar LED carane kowe menang ing poker kabeh ing. Iku bakal ing campuran." 1,25-yuta-alun-mlaku resor pamer limang asli restoran, sawijining taun-babak Stadion Nglangi persawahan, Donya kang paling Gedhé Sportsbook lan Garasi Mahal parkir beteng lan loro-crita casino. carane kowe menang ing roulette. "Aku mikir Mega Bar, Warisan Klub ing campuran carane kowe menang ing mesin slot. "Circa arep kanggo duwe akèh beda macet," ngandika Stevens carane kowe menang ing craps.