Enem tambahan serikat wis liwati olahraga totoan hukum lan sing samesthine kanggo miwiti ing 2021 carane kanggo nemokake carane akeh slot memori sing digunakake. Penn Nasional dikembangaké Hollywood Casino Perryville ing 2010.

Iku iki didol kanggo GLPI sak di toto maneh perusahaan lan tatanan saka nyata estate investasi dateng ing 2013 carane kanggo nemokake carane akeh ram slot sing digunakake. Kanthi anyar disetujoni saka olahraga totoan liwat akeh banget wacana Pitakonan 2 ing Dina Pemilu, Maryland wis samesthine kanggo rauh dadi wujud toko lan seluler olahraga totoan pasar," ngandika Penn Nasional Game CEO Jay Snowden.
Saka luwih saka $1,75 milyar Maryland kang enem komersial kasino kacarita ing revenue game reged pungkasan taun, Hollywood Perryville nyumbang kanggo $139.7 yuta — mung wolung persen pasar bareng jeux casino gratuit en perancis. Penn Nasional Game wis mlebu menyang persetujuan karo Game lan Luang Situs Inc jeux casino gratuit kesengsem kucng. "Nalika sampeyan njaluk menyang 2021, aku mikir sampeyan kudu nyana kanggo kita ing saben negara sing legal ngendi kita operate lan bisa miwiti ing pungkasan 2021," Snowden dicethakaké ing oktober jeux casino gratuit en ligne mesin sous.