"Toko aturan ing Macau, china iku kamungkinan kanggo transisi luwih menyang pasar massa toko ... Pamaréntah Macau Kantor Pariwisata (MGTO) ngandika nekani punika munggah ing 2018 liwat sangang sasi, lan ngarepake watara 35 yuta wong lelungan kanggo enclave taun iki. Analysts padha ora pisanan nggawe percoyo jembatan bakal duwe akeh impact ing Macau industri game, minangka casino resort langkawi busses sing wis clog enclave lurung-lurung sing dialangi saka lelungan tengen HKZM casino avenue nicolas aussel antibes. Pungkasan sasi iki utamané duwe bathi, minangka industri game sing dilapurake $3,38 milyar ngusungi, paling menang ing papat taun black jack kacepetan patch canadian ban. Nanging, 34 bis ijin padha ditanggepi kanggo piagam perusahaan, karo saben diijini kanggo ngliwati Pearl River Delta hamparan siji babak-trip wektu saben dina black jack kacepetan patch pandhuan. Bukaan anyar saka 34-mil, $20 milyar Hong Kong-Zhuhai-Macau (HKZM) bridge ngethok nyopir wektu kanggo Hong Kong kang 7.5 yuta wong saka bab telung jam kanggo 30 menit kanggo sugeh ing donya game kutha black jack kacepetan patch ngarep depot.

Analysts Investment ati-ati sing nomer tourism asring ora langsung hubungan karo reged gambling revenue (GGR) texas holdem rules how many chips. Karo kurang rollers dhuwur kang ngeteraken ing, multibillion-dollar resorts honed ing umum umum lan wiwit aturan luwih warna wisata.