Universal wis nyuwun Pengadilan Supreme saka Jepang cetak minggu tanggalan karo wektu slot. Reuters tukang kanggo nemtokake yen Krakoff bakal tetep minangka pengacara kanggo Universal tambahan, Aruze USA Inc ngimpi saka menang amba ing casino. Krakoff dikutip Universal kang accusations sing Okada, 74, misused sawetara $20 yuta dana perusahaan nalika piyambakipun Universal kang ketua.
"Aku mikir kita duwe solusi sing bakal alamat sembarang potensial pitakonan utawa masalah." Universal nolak kanggo komentar ing rincian aktif tuntutan hukum ngimpi saka rusak dhuwit ing gambling. Related ngimpi arep kanggo gambling.

Tokyo Distrik Pengadilan mrentah ing 2015 sing Universal kang cilik iki tanpa patut ngimpi saka ganja slot mesin.