Minangka saben wong njupuk tantangan es ember iku gedhe kanggo ndeleng sing padha banjur nominasi liyane anggota saka masyarakat poker kanggo nindakake uga texas holdem rules poker chips. Ing poker masyarakat mbantu nyebar ALS kesadaran sawise virus Es Ember epidemi ndadekake sawijining cara menyang poker bunderan texas holdem rules in chinese. Apa sampeyan tresna poker supaya akeh?Iku game?Iku tantangan?Iku dhuwit?Aku bakal argue sing iku masyarakat. Kita saestu manggon ing sethitik gelembung sing ana mung njaba periphery ing donya nyata.

Kene sawetara saka large poker related es ember tantangan mangkono adoh, karo Adam Pliska kang menang sandi emas star award kanggo paling imajinatif lan lucu saka akèh texas holdem rules made easy. Yen sampeyan ora banjur HELLO!Ngendi neraka wis sampeyan wis wong?Association ALS is a non-mediawiki organisasi diadegaké ing taun 1985, kanggo mundhakaken kesadaran, lan dhuwit, kanggo pertempuran penyakit Lou Gehrig kang (motor neurone penyakit) roulette sistem mudhun paroles traduction.