Connecticut Senat wis liwati aturan sing bakal weruh negara kang suku game compacts dibenakake kanggo kalebu loro online lan toko olahraga totoan apa ana strategi kanggo craps.

Bill liwati Omah voting minggu kepungkur lan saiki bakal pindhah menyang Gubernur Ned Lamont kang mejo kanggo bisa mlebu menyang hukum. Senat liwati aturan dening voting saka 28-6 ing ngisor iki House milih saka 122-21 ana olahraga gambling ing michigan. Sawise mlebu dening gubernur, ing dibenakake compacts kudu lunga sadurunge Department of Interior sing kamungkinan bakal sarujuk perjanjian anyar ing juni utawa juli dening kang wektu ing negara bakal duwe wis diwiwiti digunakake ing perlu peraturan pangolahan ana olahraga gambling ing new orleans.
Iki banjur bakal ngidini suku kasino kanggo miwiti online lan toko legal olahraga totoan produk lan layanan mung ing wektu kanggo miwiti saka NFL mangsa Olivia wis makarya minangka editor lan writer kanggo merek utama antarane macem-macem tepak ana isih gambling ing atlantic city. Dheweke saiki fokus ing iGaming lan olahraga totoan industri online poker legal ing connecticut.
Gambling Situs Warta dening DDM.