Louisiana wis ngarep kanggo 15 riverboats, papat racinos, tanah basis komersial casino ing New Orleans, lan papat Native American kasino roulette sistem mudhun significato.
Tugas pasukan iya mung sing, lan negara legislatif berlaku sakteruse aturan roulette sistem mudhun piano. Senat Komite Finance ditolak a bill kanggo mrentah mentas dileksanakake gambling kegiatan sing teka minangka asil saka Supreme Pengadilan US striking mudhun federal ban ing Mei roulette sistem mudhun significado. Mengkono supaya luwih nglindhungi acara saka potensial banjir, lan mbusak larang regane taunan barge pemriksaan sing bisa mbukak minangka akeh minangka $100,000 avi resort casino kode promo. Bebarengan karo ngidinke riverboats teka ing tanah, peraturan anyar lingkungan mbusak 30,000-alun-kaki tutup ing casino lantai papan ing sih saka saéngga saben ajang kanggo omah nganti 2,365 game posisi avi resort casino reopening.