Tenan ngemu lisensi ing Malta, Romania, Gibraltar lan Inggris avi resort casino reviews. Fredrik Elmqvist, CEO ing Yggdrasil Game, ngandika: "We are seneng wis mèlu nggabung karo pasukan karo Marathonbet kanggo nyelehake kita portofolio saka game ing pamuter tangan. Yggdrasil kang slot sing kesuwur kanggo sing pinunjul grafis lan urutane critane game lan akeh wis dadi global cocog. "Iku pancene kuwat miwiti kanggo taun kanggo kita, lan kita duwe pipo dikempalken kebak anyar game lan fitur-fitur sing kita lagi bungah kanggo nggawa menyang pasar liwat sasi teka avi resort casino leladen. Yggdrasil menang Slot Panyedhiya Taun ing 2016 EGR B2B Anugrah, paling anyar ing dhaftar akeh accolades kalebu Game Lunak Supplier saka Taun ing 2016 International Game Anugrah, lan piranti Lunak Star Rising ing 2015 EGR B2B Anugrah avi resort casino ngerokok toko. Yggdrasil bisa nyedhiyani loro, kang kok kita wis integrasi sing kebak suite saka game menyang situs kita casino game woh. Iku wis metu minangka salah siji saka industri paling di ajeni lan diakoni suppliers lan menehi game kanggo sawetara saka paling gedhe ing donya operator, kalebu: bet365, Betsson Group, bwin.katelu, Cherry, LeoVegas, Pak Ijo, Casumo lan Unibet casino game zeus free. Kita uga duwe tambahan partner deals disetel kanggo bakal announced." Kristen Melin, Sirah saka Game R&D ing Marathonbet, ngandika: "Ing tantangan kanggo operator wae nalika nerangake game portofolio wis striking imbangan antarane jumlahe lan kualitas. Perusahaan iki markasé ing Malta, karo utama pembangunan kantor ing Krakow, Polandia lan kantor regional ing Gibraltar.