Acara 8 ngirimake paling gedhe kolom entri wiwit taun 2006 acara utama Acara 8 ing World Series of Poker – $1,500 tuku-ing Millionaire Maker – kesengsem paling gedhe WSOP entri lapangan wiwit taun 2006 acara utama minggu iki, ndhaptar 7,977 hopefuls liwat rong miwiti dina lan ngasilaken massive $10,768,950 hadiah blumbang kang bakal mesthekake yen juara pokok njupuk ngarep uga liwat $1.3 yuta casino game mesin. Ora-Watesan Hold ' em turnamen bakal mbayar juara $1,319,587, lan amarga ana supaya akeh pemain, tumindak bakal mbokmenawa terus liwat selasa minggu iki, karo 819 saka entrants cashing carane kanggo cut slot ing logam tutup. Nalika InfoPowa banjur penet Monday esuk tumindak iki isih raging lan mung 334 pemain padha isih ing pratelan, karo flamboyant spanyol pro lan loro-wektu WSOP gelang nduwèni Hugo Brenes departing sawise kasil tawuran karo Chris DeMaci carane kanggo cut keyway slot. Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene. Wong karo rencana kene ing Casinomeister carane kanggo cut slot. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara.
Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]