release penet on Thursday kasebut unspecified "extension" saka negara kang game pengatur, Philippine Hiburan lan Game Corp (Pagcor) casino cedhak mriem pantai oregon. Iku tambahan kasebut "ekspansi lan "dandan" kanggo casino project, kalebu "tambahan 97,000 kothak meter [1.04 yuta kaki sq] saka lantai area reged, panutup loro hotel menara".sked on Thursday apa tambahan padha kondisi dileksanakake dening Pagcor ing bali kanggo jadwal extension, perusahaan ngandika: "Ing expansion iki alesan ngapa kita dijaluk kanggo project anyar rencana implementasine, kang Pagcor disetujoni dina iki." pitik iku mbukak, Manila Bay Resort bakal duwe 30,000-sq-meter casino omah nganti 500 game tabel lan 3,000 mesin slot, Matt Kerang, lan wakil presiden eksekutif ing Macan Resor, ngandika ing juli. casino cedhak casa de campo.