Ing statement perusahaan Thursday, GVC menehi saran sing iku plans kanggo nganggo privasi bahti saka nyebarke 50 persen saka annualised aliran awis free, tanggal financial taun pungkasan ."Iku wis samesthine sing pembayaran bakal biannual karo kira-kira pamisah saka 40 persen: 60 persen antarane interim lan pembayaran final," ing statement diterangno online gambling nz real money. GVC niat kanggo ngumumke asil taun on Thursday iku ana apa casino mbukak ing florida. Kenneth Alexander, CEO, ngandika:"Kita iya ing ngisor iki Sportingbet disualekno, liwat integrasi kanthi cepet saka bwin.partai lan ngalangi dagang kinerja, GVC ngarepake kanggo recommence pambayaran deviden ahead saka jadwal."Shareholders kita wis highly prewangan lan iku nyenengake kanggo bisa kanggo pahala wong-wong mau karo bahti cepet saka kita originally wis diantisipasi iku ana apa casino mbukak ing kanada. Awis keluwihan bakal ditemtokake dening syarat ibukutha bisnis, bebarengan karo dagang outlook ing wektu cocok."GVC uga ditanggepi a dagang nganyari ing sawijining kinerja waktu katelu, nuturi:* Pro forma group dina rata-rata NGR kanggo Q3-2016 tambah 12 persen ing sadurungé taun ing Euro 962,000 (+15 persen ing itungan pancet);* Olahraga reged menang wates munggah ing 10.5 persen ing Q3 (9.3 persen Q3-2015), karo jumlah dina rata-rata wagered 3 persen luwih dhuwur taun-taun ing Euro 11,394,000;* Games/grafik liyane NGR iki nganti 12 persen ing Euro 1,445,000 liwat periode sing padha ing 2015 (+15% itungan pancet) iku ana apa casino mbukak ing new mexico. Dagang wis terus kanggo dadi positif lan karo kita tertutup teknologi, merek kuwat lan bakat wong kita manteb ing ati sing GVC uga diselehake kanggo ngirim ing pasar sing presents akeh kesempatan lan tantangan." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister iku ana apa casino mbukak ing sm.
GVC, kang tuku saingan online gambling klompok Bwin kudu poker mesin bakal dilarang.