Menapa malih, Yu njogo sing nampilake kaping nuduhake house menang tangan ing pitakonan, nalika ing kasunyatan iku Yu sing metu triumphant (sapisan) iku ana apa casino mbukak ing new mexico. Casino kang Mahoni Kamar nawakake gamblers liya kanggo review sing wagering kegiatan liwat elektronik ngawasi sing nampilake ing meja kang "sepatu sajarah." Monitor nampilake sim sing wis teka metu saka bakul kang sepatu lan apa gambler utawa house menang saben individu tangan iku ana apa casino mbukak ing sm. Nanging diwenehi sing pamaréntah Cina kang kapentingan ing sawijining warga' gambling kegiatan, mbok menawa Yu kudu dijupuk mung kang lumps tinimbang tanpo pekso panggolekan jeneng ing Beijing kang radar. "Yen saperangan nilai padha sengaja ditambahaké kanggo scoreboard ing kinzang cocog, ora sing bener owah-owahan sing menang?Mesti wae ora." Yu knthi angel pisanan dhuwur roller kanggo duwe sesambat gawe salah ing upaya kanggo mbalikke a spate saka sawetara saestu ala luck kudu poker mesin bakal dilarang.
Dhuwur rolling gambler wis digugat Australia operator casino Makutha Resorts liwat miturut omongane uwong teknologi kekurangan ing salah siji saka sing baccarat tabel. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Nanging Yu claims sing final $300k wager sing dicethakaké ana soko iki rotten ing negara Victoria. Sawetara gamblers kabaripun pracaya kawruh iki nawakake wong kesempatan kanggo neutralize dibangun ing house edge. Beda baccarat paus marang Umur sing Yu pratelan iki akeh ado bab apa-apa, minangka monitor ana "gimmick" sing wis ora ditrapake ing kasil saka game muter. Ing tuntutan hukum diajukake marang Makutha, Yu kang pengacara ngomong sing klien ngeweruhi sing monitor wis ditampilake asil sing $300k tangan sadurunge nemtokake kertu iki urusan kudu gambling online in india bakal diatur.