Emma Hall, Promosi Manager ing Casino Ganjaran, komentar: "Casino Ganjaran are pleased kanggo welcome sing kawolu bejo anggota kanggo Millionaires Klub! 'CF' dadi anyar sukses crita nalika piyambakipun kenek jackpot muter ing seluler telpon kiowa casino wichita falls. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre texas. Sawijining produk kalebu Bakul Manggon, Sportsbook, Solusi Bisnis lan Quickfire. David Reynolds, Game Publisher ing Microgaming, nambah: "Mega Moolah wis terus-terusan digawe berita wiwit ngetokake liwat sepuluh taun kepungkur, lan misale jek disetel kanggo terus gaya. Iku ngemu GUINNESS WORLD RECORDS judhul kanggo 'Paling jackpot mbayari ing online mesin slot game' (oktober 2015), lan pungkasan taun iku kui paling gedhé tau seluler jackpot menang (€7,968,311.26) kiowa casino devol ok employment. Muter ing piranti seluler, pamuter menang €6,681,487 ing cepet!Minangka karo kabeh menang ing Microgaming kang jackpot maju jaringan, kang wis mbayar metu liwat €647 yuta kanggo tanggal, juara bakal nampa hadiah minangka bongkahan jumlah. ISLE OF MAN – Microgaming kang Mega Moolah jackpot maju slot wis durung kenek maneh ing mung liwat €6.6 yuta!Rekaman bejat-maju iki kenek ing selasa 14 Maret 2017 dening Zodiak pamuter kiowa casino ing devol oklahoma.

Sugeng Zodiak lan sing pamuter iki urip-ganti menang!" Mega Moolah jackpot saiki stands ing liwat 4.3 yuta (minangka ing jam 9 esuk, ana 21 Maret 2017) kiowa casino verden verden ok. Lan liwat Microgaming PlayItForward, iku tugu sawijining masyarakat lokal ing Isle of Man casino heist cepet proyek salah. Rama pamuter pangayoman lan tanggung jawab game.