Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Rob Matzie matur sing sawise siji kasino mbukak sportsbook, "kabeh kang dadakan everyone bakal tiba ing baris, lan bakal padha kabeh arep dadi bagéan saka sing." Nanging sing paling pengamat — ing paling, sing ora nyekeli kapilih kantor ing negara — view totoan tax minangka punitive, yen ora bener unworkable kiowa casino wichita falls tx. Pennsylvania wis ngalami padha lack saka urgency ing aplikasi kanggo sawijining olahraga totoan lisensi, kamungkinan (maneh) amarga kanggo sawijining imposition saka 36% tax rate. Ing gambling expansion aturan negara disetujoni pungkasan tiba, PGCB saiki bakal kurban individu gambling online produk lisensi kanggo $4m nenem casino heist mburi lawang keamanan. Philly.com dipetik Negara Rep casino heist mbilas lan mbaleni.
Ing April, Pennsylvania Game Kontrol Papan (PGCB) diundang sawijining 13 bata-lan-mortir casino idin kanggo aplikasi kanggo multi-vertikal (slot, tabel games, poker) gambling online lisensi, kang padha kasedhiya kanggo $10m casino heist gendheng metu helikopter.