Zhao punika pungkasan katon dening ibune dheweke ing tanggal 12 juli ing 5:30 pm telephone number for hollywood casino. Zhao kang awak iki ditemokake 13 juli cedhak Pontiac Lake Area Rekreasi ing Putih Lake Township, Oakland County, lan dikenali dening dening jari lan unik tato nomer telephone kanggo indigo langit casino. Salah siji saka paling apik ing LA ing tingkat kita diputer ing Commerce Casino, lan iku paling gedhe poker kamar ing donya," poker pamuter Bart Hanson marang WXYZ Detroit nomer telephone kanggo hollywood casino ing bay st. louis. Dheweke lulus kanthi gelar ing psikologi saka Northwestern University sadurunge obah kanggo California. Dheweke ketoke kaya manis gal ing TV muter poker sampeyan bisa duwe gun ing casino ing florida. Lair ing Beijing, Zhao ngginakaken dheweke kanak-kanak ing Langkawi Township, jejere Putih Lake Township sampeyan bisa duwe tangan apik ing poker. "Dheweke ana roh free ing pangertèn truest sampeyan bisa duwe tarik ing poker. Iku kinda aneh amarga aku cah wadon." Bisa mejahi?Im pikiran sengit angkara apa icm ing poker.