Operator Mybet wis dadi resmi totoan partner jerman koran Bild kanggo Bundesliga cocog mangsa iki sampeyan bisa duwe gun ing casino. Internet lan seluler versi Bild bakal ngemot rintangan totoan lan nawakake saka Mybet, nalika menehi hasil uga bakal kalebu profil dhuwur iklan ing Bild aku Sonntag, minggu versi koran sampeyan bisa duwe luwih flush ing poker. Florian Güde, direktur marketing online ing Mybet, ngandika: "We are banget pleased karo kita integrasi menyang Bild kanggo Bundesliga sampeyan bisa duwe bayi ing casino. Iku menehi kita atraktif bets lan rintangan akeh luwih tekan, lan kita manteb ing ati mesti kita nambah pasar bareng ing jerman-speaking donya." Mybet iki bubar disetujoni kanggo jerman olahraga totoan licence dening Hesse Kamentrian saka Interior lan Olahraga, nanging nerbitake proses wis halted dening pengadilan sawise keluhan padha digawe dening operator sing padha gelem lisensi. apa igt slot mesin.