Ing juni 9, posting miturut jeneng "batmax" ing Prancis-centered Klub Poker masyarakat papan, Lemaitre diterbitake asil saka diselidiki, ngenali loro-anèh proyek ing industri gambling online.
Siji pamuter kabaripun ditampa nanggepi saka Winamax sing maca, "Kita getun sing kita ora bisa nyedhiyani sampeyan karo rincian kontrol iki transaksi lan digandhengake offsets amarga kebijakan privasi kita." Amarga lack saka klarifikasi, lan wiwit adil rugi, pemain hubungi pengacara kanggo file sing tuntutan hukum jobs in lismore casino kyogle. Salah siji saka pemain, "VictoriaMo," sarujuk, nanging liyane, "Twopandas," ora proyek ing monte casino fourways. Nanging, rencana ganti rugi ora puas kanggo pemain, sing nyoba kanggo ngupaya klarifikasi proyek ing niagara falls casino. Winamax langsung dilereni soko tugas loro akun carane ora teka nang karya ing craps. Diselidiki rampung sing Twopandas ana guilty carane ora compulsive gambling owah-owahan otak.

Ing laporan dening Poker Industri Pro (PIP) minggu kepungkur, Prancis basis poker warta Winamax madhep tuntutan hukum milai dening enem pemain. Yen kabeh pemain nampa max mbayari, Winamax bisa ing pancing kanggo $276,592. Loro pangguna wis akun sing dilereni soko tugas carane ora craps totoan karya.