Kabeh telung bisnis bagean padha ing ireng, karo kasino munggah 5.9%, wagering munggah 2.6% (senadyan efek negatif saka anyar inclement cuaca) lan game munggah 8.6% carane ora craps totoan karya. Australia gambling powerhouse Tabcorp weruh bathi net munggah 5,4% kanggo AU $1.06 b ing telung sasi pungkasan Maret 31 paling slot ing nguripake stone. Asil positif durung mungkasi Tabcorp CEO Elmer Funke Kupper saka grousing babagan gadhah kanggo ante munggah fees sing luwih dhuwur kanggo negara racing badan saka tartamtu unnamed saingan paling slot ing angin creek atmore. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling slot ing tulalip casino. Wong gawe dadi-disebut wis prasetya teknologi, Sawijining MP Andrew Wilkie, claims kang korban saka tumata "kampanye smear" katuntun dening pokies industri, kang Wilkie pracaya bathi saka "manungsa kasangsaran." Miturut Wilkie, iki kampanye smear wis klebu ancaman kanggo mbabarake "compromising foto" (isi kang wis tetep tantalizingly cetho) lan malah pati ancaman paling slot ing jurang forge casino.