Iku mbantu sing McCarran iki salah siji saka pisanan bandara kanggo bakal certified kanggo mbukak." Nalika ana isih indikasi sing teroris padha arep kanggo nyoba kanggo inflict karusakan luwih, paling felt relatif aman.
"Kita wiwit ndeleng survey customer luwih cepet, wong ngandika, 'aku kudu uwal,' " Vassiliadis ngandika. Las Vegas wektu, lan ing saindhenging dina penumpang tekan ing McCarran ketemu sing tiket wis diukum muter roulette casino. "Ana garis dawa njaba, lan kita padha maringaken metu banyu amarga iku isih jenis panas muter roulette casino free. Revenue game reged kenek sawijining pucuk ing Clark County ing taun 2006 ing $10.9 milyar klapa creek casino mesin slot. "Aku mikir prabédan amba iku sing ing sawetara titik ing wektu — kanggo Vegas, iki bener nyedhaki November — wong padha diwiwiti kanggo ngomong, 'OK, 9/11 kedaden; iku liwat.' Presiden Bush iki ngomong bab ora ngeculke iki mengaruhi kita normal gesang," ngandika klapa creek casino laut prasmanan.

akeh gupuh." Abot pisanan impact 9/11 impact abot ing kawitan. "Lan iku langgeng telung sasi taun lan iku ngasilaken ing 20 persen cut ing dikarepake ing sektor pariwisata, lan sing mimpin kanggo bab 3,5 persen cut ing employment." "Ing dina kang nomer, sing bakal dadi bab 37,000 wong lan 3 persen cut ing reged produk domestik, $3,6 milyar dina iki." klapa creek casino restoran prasmanan. Tingkat panggonan hotel ora kanthi waras nganti 2007, ing pungkasan taun sadurunge Gedhe Resesi dipunasta sawijining sirah, nalika iku ngrambah 90.4 persen klapa creek casino minggu madhang.
"Padha ora arep kanggo nggawe prasetya long-term utawa buku trip kanggo Eropah utawa apa-apa kaya sing, nanging padha felt padha needed mung kanggo njaluk adoh saka iku carane kanggo menang ing mesin slot.