Gamingtec wis announced dina kemitraan anyar karo anjog casino isi pangembang, Wazdan, kang bakal nambah luwih saka 130 nggumunke HTML5 judhul kanggo game sawijining portofolio. carane kowe nggawe poker. Gamingtec kang B2B partners saiki bisa ngakses sawetara saka Wazdan kang paling populer gelar kuwi slot minangka Larry ing Leprechaun, 9 Singa, Rol Guyon™, Unicorn Reels, Semanggi Lady™, lan sawijining paling anyar game: Kobong Star 3™- sarwa modern njupuk ing klasik woh mesin slot dirilis ing pungkasan Maret lagi ngomong casino ing inggris. Ora mung sing, Gamingtec portofolio uga bakal kalebu slot sing wis tambah pamuter keluwesan kayata Volatility Tingkat™ carane kowe nggawe ukuran saka poker. Saéngga pemain kanggo ngowahi sing menang ukuran lan frekuensi ing fly; Unik Fitur Gamble ngendi pemain kudu 50/50 kasempatan kanggo enggal pindho sing menang – munggah kanggo 7 kaping ing saurutan; Ultra Lite Mode - kang digawe kanggo pemain karo sambungan Internet alon lan ngartekno sudo game wektu loading munggah kanggo kaping lima free slot sing menang dhuwit nyata.

Anastasiia Dylevska, Casino manager produk ing Gamingtec, ngandika: "Gamingtec wis fokus ing nyediakake paling nglibatno isi kanggo operator." "Wazdan game sing ing dhuwur dikarepake antarane casino pemain, supaya kita padha looking nerusake kanggo kolaborasi karo panyedhiya isi free slot rega wis tengen. We are bungah bab kemitraan iki lan kita nyana iku dadi banget produktif lan ngedalaken woh." Andrzej Hyla, Pejabat Pangareping Komersial ing Wazdan, ngandika: "Wazdan bangga banget kanggo partner karo Gamingtec - sawijining panyedhiya dhuwur-kelas game solusi." "Kita umum passion kanggo nyediakake teknologi paling apik kanggo pemain kita lan partners bakal nggawa persil saka keuntungan kanggo loro-lorone free slot amba gampang. Kita katon nerusake kanggo mangsa padhang ahead.".