Steve Wynn kang perang kanggo casino bisnis ing Massachusetts katon wis kenek tembok bata sawise search protestors nyoba kanggo pengarang kang ngarep-arep free slot sing menang dhuwit nyata. Padha ditambahake: "ora Ana angger-angger ing panggonan kanggo ngawasi mesin, kang prentah kanggo kasino." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre free slot rega wis tengen. Massachusetts kang gubernur Devel Patrick mlebu mati aturan pungkasan taun lan ing telung wilayah saka negara sing layak kanggo saben casino free slot amba gampang. Barbee kepala divisi teknologi lan njupuk ing peran saka supervising review lan disetujoni saka kabeh anyar lan sing dipunéwahi game teknologi digunakake dening idin.

Nevada kang Game Kontrol Papan wis diangkat dadi telung divisi anyar pimpinan kanggo ngganti anggota metu canadian masalah gambling aboté. Tandha Lipparelli announced Jim Barbee, Shirley Springer lan Brian Duffrin wis kabeh wis diangkat menyang papan. Springer wis audit anyar sirah divisi lan iku tanggung jawab kanggo audit group aku kasino ing negara. Lagi kuwatir lack saka sembarang identifikasi utawa PAN nomer kang sought tegese kasino sing bejat ing hukum canadian masalah gambling indeks (cpgi). Duffrin, kangge, dadi administrasi sirah divisi lan iku tanggung jawab kanggo $80 yuta biennial operasi budget. Bloomberg Businessweek laporan sing saliyane kanggo 1,200-musuh kuwat group, civic pemimpin ora rembugan lan Caesars katon disetel kanggo swoop canadian poker roto 1000 kepulauan.