Cincy perlu kanggo menang metu liwat kanggo menang.. Russell Wilson punika pemain paling apik ing liga," Seahawks kiwa nyegat Duane Coklat opined sawise game. Seahawks Seattle QB Russell Wilson ngandika ana wengi kang gelaran karo suwé San Francisco 49ers ana "edan game aku wis tau wis bagéan saka." Kanggo pembuangan NFL, iku omelan saka bali-lan-kasebut kulo restaurant cedhak werna abu-abu eagle casino. Iku ana asil sing apik kanggo bettors, minangka mayoritas saka dhuwit iki wagered ing Seattle.
Law tindak 9-3-1 marang nyebar ing Minggu 10 restaurant cedhak ip casino biloxi. Wilson tindak 24-34 kanggo 232 yard, salah siji gawe gol, lan OT pick restaurant cedhak mohegan sun casino.
Iku tau pinter kanggo menehi 30-taun-lawas Wilson liyane kasempatan ing menang game seminole hard rock hollywood gambling umur. FanDuel cut kang baris saka +250 kanggo +160 – prabédan ing diwenehake rintangan saka 28.57 persen kanggo 38.46 persen.$100 nang saiki bathi $160, apa kang bakal dianugerahi ing pakurmatan. Pisanan mudhun panjenenganipun ngrambah bakal nyetel munggah Seattle kicker Jason Myers, sing nebus awake saka mbleset minggu sadurungé dening pisah uprights ing 42-yard goal lapangan.