Komisi Eropah wis mutusaké kanggo mbukak diselidiki menyang amal saka hak eksklusif kanggo prancis lotre operator Française des Jeux (FDJ) kanggo mbukak lotteries lan olahraga totoan kanggo periode saka 25 taun. Diselidiki rawuh minangka asil saka €380M pembayaran digawe dening FDJ kanggo negara perancis ing 2019 ing ngisor iki bagéan privatisasi saka gambling operator ing taun kang padha carane akeh blackjack tabel ing mgm springfield. Pembayaran iki labeled minangka 'bayaran kanggo hak eksklusif diwenehake' lan bisa akehe nerbitake saka EU peraturan carane akeh blackjack tangan sampeyan bisa ilang ing baris. Miturut statement dirilis dening FDJ, pembayaran ana ndhuwur papan lan ing syarat-syarat privatisasi persetujuan carane akeh blackjack ing kelompok. "FDJ nyariosaken makaten sing minangka bagéan saka sawijining privatisasi lan ing prancis Pacte Hukum, prancis Negara aman, kanggo periode saka 25 taun, hak eksklusif sing Grup sadurunge wis dianakaké kanggo wektu unlimited carane akeh blackjack tangan per jam. Ing ijol-ijolan kanggo nggayuh hak-hak iki, FDJ mbayar Negara perancis €380m, ing ngisor iki selaras disetujoni dening perancis Holdings lan Pindhah Komisi." Ing statement dadi kanggo nambah: "FDJ kasedhiya, bebarengan karo Negara perancis, kanggo njawab pitakonan saka Eropah lan prancis panguwasa liwat course saka tindakan kanggo nyedhiyani sembarang informasi sing perlu kanggo nduduhake selaras iki framework legal karo prancis lan Eropah hukum." Ing statement dirilis on Monday, Komisi Eropah sing dicethakaké ana ing diselidiki iki dibukak ngisor iki loro keluhan sing negara perancis marang perawatan luwih kanggo FDJ. Statement uga marang sing pembayaran lan 25-taun exclusivity menehi hasil bisa contravene EU aturan ing negara pasar sepindah alam bébas hiu slot free download. "Komisi bakal verifikasi aturan bayaran karo kahanan pasar lan ora ngilangi ing tataran iki sing ngukur bisa nyedhiyani saé ekonomi kauntungan kanggo Française des Jeux," Nanging, komisi executive ditambahake: "Ing bukaan saka diselidiki ing-ambane menehi Prancis lan kabeh katelu interested kesempatan kanggo komentar ing langkah ing pitakonan alam bébas slot ora bonus simpenan. Iku ora ing sembarang cara prejudge kasil saka diselidiki " Iku durung cetha apa wangun saka paukuman FDJ bisa ngadhepi ngirim operator bakal ketemu guilty saka breaching EU aturan alam bébas slot casino ora bonus simpenan kode. Ciaran wis a decade saka pengalaman nulis kanggo sawetara saka jeneng paling gedhe ing olahraga, poker, lan casino industri. Gambling Situs Warta dening DDM.