Katelu tekane lawang: Dijenengi, "Natal Crackered," katelu tekane lawang bakal njupuk panggonan saka desember 30 – 6 januari lan bakal nggawe kanggo utamané paweling wektu kanggo sawetara pembuangan begja nalika €100,000 bakal munggah kanggo entuk tengen sawetara saka swedia panyedhiya favorit irah-irahan wat kost een slot uitboren.

Ngomentari ing liburan perayaan promosi, Sirah Pamuter Marketing kanggo Yggdrasil, Ana Georgieva, ngandika.. wat kost een roulette tafel. Pisanan tekane lawang: 'Tis Mangsa" hadiah nyelehake €50,000 punika phase salah siji saka promosi, karo luwih saka 680 hadiah ing nawarake saka macem-macem Yggdrasil judhul, kalebu Mesir kuna-tema, Tut kang Twisters, bebarengan karo Sahara Bengi, Trolls Bridge, Wolf Pamburu, Winterberries, Viking Pindhah Alam bã © bas, lan perayaan liyane favorit, Mangsa, uga minangka Aldo kang Lelampahan, kang dibukak ing November 21 iku cache creek casino isih ditutup.

Kapindho tekane lawang: "Sleigh kanggo Hawaii" kapindho tekane lawang bakal kabuka, karo €100,000 kajawi Hawaiian liburan kanggo rong kasedhiya saka Santa kang abang karung kebak presents iku cache creek casino mbukak sapunika. Saka desember 16 januari 12, premium panyedhiya slot game lan casino isi bakal menehi metu total €300,000 kanggo pemain ing grand patrap sing malah tegese-tempered, avocado ijo titah digawe dening Dr iku cache creek casino mbukak durung.

Sing luwih anyar saka loro acara promosi, bintang pangembang koleksi unik ing-game promosi pribadi, NGEDONGKRAK, bebarengan karo nomer saka turnamen lan game slot machine guns n roses. Natal Tanggalan: Iki ora pisanan kuwi promosi kanggo Cherry AB (CHERILB) tambahan, gadhah dibukak sawijining €500,000 Natal Tanggalan ing 2016 lan 2017 slot machine happy birthday images. 'Tis mangsa dadi jolly lan Yggdrasil wis nggawa sing nyenengake koyo sawijining pemain minangka prepares kanggo muter metu sawijining Natal Petualangan promosi.