ustria-adhedhasar peralatan game maker lan operator Novomatic Group ngandika iku wis mlebu persetujuan distribusi karo Australia basis Indo Pasifik Game (IPG) gambling casino ing catskills. Ing menehi hasil, terakhir perusahaan bakal disebaraké Novomatic kang sawetara sing kebak produk game lan sistem ing wilayah Asia-Pasifik, miturut ana release penet.nder persetujuan announced on Thursday, Indo Pasifik Game bakal nyedhiyani dodolan distribusi ing Kamboja, Laos, Sri Lanka, Goa, Nepal lan Vietnam gambling casino cedhak augusta ga. Ing Novomatic produk suite kasusun saka mesin slot, pasar-fokus game lan multi-game campur, elektronik game tabel, sistem, jackpots, olahraga totoan lan media teknologi.ovomatic ngandika ing release sing kemitraan bakal akselerasi expansion perusahaan ing wilayah Asia-Pasifik gambling casino ing west virginia.
Dening partnering karo Indo Pasifik Game, sing wis banget kajen keringan trek rekaman ing wilayah iki, Novomatic bakal ngiyataken sawijining ngarsane lan tekan kanggo nyedhiyani produk lan layanan anyar lan pelanggan sing wis ana," ngandika Robert Dijkstra (digambarke kiwa), Novomatic kang wakil presiden saka pembangunan bisnis lan dodolan kanggo Asia-Pasifik, ing statement disiapake.ovomatic kang eksekutif Harald Neumann ngandika ing konferensi penet ing ES minggu kepungkur sing grup samesthine kanggo ngirim ngrekam revenue full-taun 2018. gambling casino cedhak altoona pa.