A laporan dening gambling selaras tracker website GamblingIndustryfines.com wis sing dicethakaké Eropah lan UK gambling aturan ditanggepi liwat £24m / €28.1 m / $33m ing dendo sak waktu pisanan saka 2021 carane nggawe slot ing warframe. Ing laporan rinci dening GamblingIndustryfines.com uga marang sing Q1 dendo kanggo 2021 ngluwihi total dendo kanggo loro Q1 lan Q2 saka 2020. UK Gambling Komisi (UKGC), swedia Gambling Authority (Spelinspektionen) lan Walanda' Kansspelautoriteit ditanggepi sanksi kanggo panjang online lan tanah basis gambling operator ing Q1 saka 2021 carane nggawe slot ing kayu. Sanksi iki klebu loro financial penalti lan bebaya carane nggawe slot ndhuwur angin.
Ing UKGC ditanggepi paling gedhé financial sanksi saka 2021 kanggo tanggal nalika iku kena denda sing jumlahe online tenan Casumo £6m / €7m / $8.2 m kanggo breaching laundering anti-dhuwit aturan lan mboten saguh kanggo ngleksanakake tanggung jawab gambling ngukur kanggo pemain sawijining carane nggawe slot kanggo lawang hinges. Liyane perusahaan gambling sing ditampa financial penalti klebu Clockfair, Shaftesbury Casino, Les Croupiers Casino, Pindho Diamond Game, Kupluk Putih Game, Virtual duwit Receh Game, Hajper Ltd, ComeOn Swedia, Casinostugan, lan Gunung Olahraga. Alasan tombol kanggo peraturan sanksi padha: Iki nyoto tambah ing nliti dening gambling panguwasa bisa ndeleng 2021 dadi rekaman bejat-taun karo regards kanggo dendo. Adhedhasar ing London, Natasha iku mantan wartawan olahraga karo pengalaman sing makarya kanggo sawetara saka paling gedhe atlit & merek ing donya olahraga lan iGaming nalika sing covid test slot dirilis. Gambling Situs Warta dening DDM nalika natal layang slot dirilis kanggo tesco.