Sakcepete sawise NCAA mutusaké kanggo narik acara olah rogo dijadwal ing New Jersey minangka respon kanggo negara kang kaputusan kanggo ngidini olahraga totoan, Rutgers Atletik Direktur Tim Pernetti tindak metu lan ditulis kuciwo liwat NCAA pamindhahan kanggo narik metu saka limang collegiate championships sing padha mestine dadi tuan rumah dening negara poker ing baris siti migliori. Mambu ironi, ana?Menehi kredit kanggo Pernetti sanadyan kanggo tetep ing ndhuwur fray, sanajan iku tanggung bisa sing kang kang sing sethitik banget becik bab kang nuduhake saka 'kuciwo' amarga iku mbokmenawa mikiraken sing NCAA kaputusan ora final durung lan bakal nggeser ing carane sawijining tuntutan hukum – lan saka papat liga olahraga profesional – marang negara bakal muter metu poker ing ipad karo kanca-kanca.

Iku arep kanggo mengaruhi kabeh kanggo sawetara ombone, kalebu kita nggunakake black jack. Ing ramifications of New Jersey kang kaputusan kanggo lisensi olahraga totoan ing januari taun sabanjuré cepet njupuk wangun lan kaya samesthine, liyane lan liyane wong sing nyedhak melu.
Tandha Lewis, NCAA wakil presiden eksekutif saka championships lan boloan, malah mbelo NCAA kaputusan, matur sing "ngramut integritas saka olahraga lan nglindhungi mahasiswa-atlit uga-kang ana ing bedrock NCAA misi". Chris Christie, mesthi ora mince tembung, nelpon kaputusan "ludicrous lan lamis". "Ana iku arep dadi sawetara jembaré ing saben ngarep karo kuwi kaya iki. Muni apik, nanging ing NCAA uga wis dijupuk sawetara ridiculous langkah-langkah ing punishing padha mahasiswa-atlit iku mesthine kanggo nglindhungi infractions kaya njupuk free mangan, tato, lan slempang. Iku mesthi ora pisanan tembung 'NCAA' lan 'lamis' wis di buwang ing ukara padha bebarengan lan ora ketompo carane padha defend sing pancasan karo overused tembung saka "nglindhungi integritas saka olahraga", ana kang kuwat sentimen saka akèh wong sing padha ora duwe alangan ngomong metu saka loro-lorone saka tutuk nalika nerangake bab kaya iki.
Nanging iku mesthi ora njupuk adoh nyoto flexing otot NCAA wis dilakoni kanggo nuduhake apa bisa nindakake yen sampeyan ora njaluk apa kepengin gumun bebener bab gambling. Muni awfully menowo, tengen?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.